El President electe de la FEEC, Daniel Planas, ha dimitit .

31/01/2011 at 23:37 Deixa un comentari

El passat divendres, dia 28, en Dani Planas va enviar una carta a totes les entitats i Clubs de la FEEC, comunicant que el dia abans, dijous 27, havia presentat la seva dimissió a la Junta Directiva. 

 Aquest  fet  no ens ha sorprès  i respon a les nostres preocupacions manifestades durant el procés electoral.  És més, les queixes que ens arriben constantment des de diversos àmbits de l’excursionisme, contra la direcció de la FEEC i la deriva que ha seguit, ens comprometen a haver d’emetre aquest comunicat.

Des de Palestra creiem que,   donada aquesta situació, s’ha d’iniciar un nou procés electoral, no s ‘hi val passar el càrrec al següent de la llista  perquè la FEEC no és una monarquia que passa de pares a fills. A més, els interessos polítics i empresarials del  possible substitut encara agreugen més el fet.   No caiguem en errors passats, si dimiteix el director i  l’ànima d’un projecte, cal escollir un altre director amb el seu projecte. En cas contrari és donar a entendre, que el President no era  el director de l’equip i que el projecte no era el seu , i això no és el que van votar les entitats! 

Apel·lem a l’esperit democràtic de la Junta actual i per tant,  demanem que convoqui eleccions,  la decisió  contrària seria  únicament per aferrar-se a les cadires  i molt perjudicial pel nostre excursionisme, que ja prou ha patit els darrers temps.

Entry filed under: Democràcia.

Comunicat Ajuntament de Lladorre (27/1/11) IRREGULARITATS DETECTADES DINS L’ÀREA DE FORMACIÓ – ECAM

Deixa un comentari

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arxiu

Destacats

No a l'habilitació de la Fedme
Palestra al Facebook
Accés al bloc de la candidatura "Una FEEC forta i independent"

Categories